Blazinica z zelišči 15 x 15 cm

BLAZINICA Z ZELIŠČI 15 X 15 CM

Naj vam večer po napornem in stresnem dnevu prinese v dušo vsaj malo miline. Vaše telo vam bo hvaležno, če si boste vzeli trenutek zase in se sprostili z naravnimi pomirjajočimi zelišči.

Melisa, sivka in materina dušica kot polnilo blazinic, blagodejno in pomirjajoče delujejo na vaš organizem.

Zelišča so skrbno ročno nabrana in naravno posušena.

Izdelki so ročno delo in imajo DUO certifikat SLO rokodelstva: 7120-05/11

Namenjena:

  • z aromo zelišč za mirnejši spanec ali počitek,
  • melisa, sivka in materina dušica blagodejno in pomirjajoče delujejo na naš organizem.

Nagovor:

Blazinica  polnjena z ročno nabranimi in naravno sušenimi domačimi zelišči, pridelanimi s spoštovanjem do matere narave, z veliko skrbjo, vero in dobro voljo da se boste lahko sprostili s prijetno aromo narave.

Vzdrževanje:

Izdelek po uporabi vedno znova shranite v PVC vrečko, kajti le tako boste zagotovili vaši blazinici čim daljšo uporabnost. Tako eterična olja dišavnic ne morejo po nepotrebnem uhajati.

Sestavine:

  • blazina: 100% naravni bombaž (inlet) - zelo gosto tkana tkanina
  • polnilo: 1/3 melise, 1/3 sivke, 1/3 materine dušice

Opozorilo:

Pri uporabi katerega koli zelišča je lahko vmes zel, ki bi lahko povzročila alergično reakcijo.

Uporaba / namen uporabe:

Naredite 2-3 globoke vdihe, postopek ponovite 3x. Tako aktivirate hipofizo in možgani hitro registrirajo vonj dišavnic in vaše telo in duša se pomirita in sprostita. Postopek je potrebno ponavljati, kot ritual koncentracije npr. vsak večer, da vaše telo spozna pravi učinek pomirjevalne blazinice. Blazinica je za večkratno uporabo (pazite le, da ne pride v stik z vlago).

Cena:

8 eur
Povpraševanje

Kmetija Hudobnik se nahaja na Breznici nad Prevaljami na poti proti Strojni. S pogledom na dva Koroška bisera, Peco in Uršljo goro.


  • 031 24 80 75
  • tatjana@obcuteknarave.si

Kontaktni obrazec


Certifikati

Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja: Evropa investira v podeželje

Prejemnik podpore iz Programa razvoja podeželja RS 2014–2020

Naziv aktivnosti:  Pomoč za zagon dejavnosti, namenjene razvoju majhnih kmetij (podukrep 6.3 ) .

Cilj:  Ohranjanje in razvoj majhnih kmetij, katerih kmetijska zemljišča pretežno ležijo na območjih z omejenimi možnostmi (OMD) za kmetijsko dejavnost,  izboljšanje konkurenčnosti, povečanje produktivnosti, izboljšanje potenciala za pridelavo, predelavo oziroma trženje kmetijskih proizvodov, izboljšanje ekonomske in okoljske učinkovitosti majhnih kmetij ter prispevanje k ohranjanju poseljenosti na podeželju, ohranjanju značilne kmetijske krajine, preprečevanju zaraščenosti in ohranjanju biotske raznovrstnosti.

Pričakovani rezultati: Z izvedenimi razvojnimi cilji (vzpostavitev dopolnilne dejavnosti, nakup mehanizacije, nakup IKT, menjava gum v hlevu  ) se bo ohranila kmetijska dejavnost na kmetiji.