Deodorant

NARAVNI DEODORANT

Popolnoma naravni izdelki : Naravna mazila in deodoranti prijazni vaši koži in telesu. Dajejo občutek ugodja in dobrodejno vplivajo na kožo.

Naravni deodorant vpije neprijeten vonj, kožo nežno odišavi. Sestavine delujejo v popolni harmoniji, ne mašijo por in pomagajo ohranjati svežino. Primeren tako za ženske kot tudi moške.

  1. DEODORANT z eteričnim oljem evkalipta
  2. DEODORANT z eteričnim oljem sivke

Odgovorna oseba / proizvajalec: Občutek narave

Sestavine:

kokosovo maslo, jedilni škrob, soda bikarbona, naravno eterično olje evkalipta ali sivke

Ingredients: Cocos Nucifera Oil, Sodium Bicarbonate, Zea Mays Starc;Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Linalool, d-Limonene, Geraniol

Vsebina:

50 ml

Uporaba / namen uporabe:

  • Za korekcijo neprijetnega vonja pod pazduho. 
  • Uspešno deodorira kožo skozi daljši čas. 
  • Za zunanjo uporabo.

Cena:

5 eur
Povpraševanje

Kmetija Hudobnik se nahaja na Breznici nad Prevaljami na poti proti Strojni. S pogledom na dva Koroška bisera, Peco in Uršljo goro.


  • 031 24 80 75
  • tatjana@obcuteknarave.si

Kontaktni obrazec


Certifikati

Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja: Evropa investira v podeželje

Prejemnik podpore iz Programa razvoja podeželja RS 2014–2020

Naziv aktivnosti:  Pomoč za zagon dejavnosti, namenjene razvoju majhnih kmetij (podukrep 6.3 ) .

Cilj:  Ohranjanje in razvoj majhnih kmetij, katerih kmetijska zemljišča pretežno ležijo na območjih z omejenimi možnostmi (OMD) za kmetijsko dejavnost,  izboljšanje konkurenčnosti, povečanje produktivnosti, izboljšanje potenciala za pridelavo, predelavo oziroma trženje kmetijskih proizvodov, izboljšanje ekonomske in okoljske učinkovitosti majhnih kmetij ter prispevanje k ohranjanju poseljenosti na podeželju, ohranjanju značilne kmetijske krajine, preprečevanju zaraščenosti in ohranjanju biotske raznovrstnosti.

Pričakovani rezultati: Z izvedenimi razvojnimi cilji (vzpostavitev dopolnilne dejavnosti, nakup mehanizacije, nakup IKT, menjava gum v hlevu  ) se bo ohranila kmetijska dejavnost na kmetiji.