Blazina za dojenje 40 x 60 cm

Materinska blazina

Zaživite vsak nov dan spočiti in polni energije. Naj bo noč dobro prespana, zato samo za vas naravni vzglavniki polnjeni z doma drobljenimi LUSKAMI OVSA ali PIRE (pirine luske vsebujejo kristale kremenčeve kisline, ki na kožo delujejo zdravilno kot glina) . Vsebina je zelo sipka, kar daje blazini možnost enkratnega atomskega prilagajanja glave vsakega posameznika.  Luske pa vam omogočijo nežno masažo in lajšajo bolečine.

Popolnoma naravnimi materiali prijetni za vaše telo.

Izdelki so ročno delo in imajo DUO certifikat SLO rokodelstva: 7062-03/11 – polnilo OVSENE LUSKE in 7699-03/13 – polnilo PIRINE LUSKE

Namenjena več funkcijski uporabi za dojenčka, kot tudi mamico. Za dojenje, za zalaganje otroka, za počitek mamice ali otroka, opora pri spanju tudi v času nosečnosti, .... Namenjena za udobnejši in naravni počitek.

NUDI:

 • oporo pri dojenju,
 • podporo različnim delom telesa,
 • podporo pri spanju na boku,
 • počitek mamice ali otroka,
 • oporo pri spanju v času nosečnosti,
 • polnilo iz naravnih materialov ob uporabi ohranja telesno temperaturo,
 • zapiranje z zadrgo – omogoča izpraznitev blazine in pranje.

Nagovor:

Blazina za dojenje je polnjena s pirinimi luskami z dodatkom ovsenih zrn, pridelanimi s spoštovanjem do matere narave, z veliko skrbjo, da Vam in Vašemu malčku omogoči prijeten počitek in popolno oporo na naraven način.

Vzdrževanje:

Sestavine:

 • blazina: 100% naravni bombaž (inlet) - zelo gosto tkana tkanina
 • polnilo: 100% luske domače pire in zrna ovsa

Vsebina:

80cm en krak (160cm) x 40cm

Cena:

35 eur
Povpraševanje

Več iz te kategorije: « VALJI BLAZINE PO NAROČILU »

Kmetija Hudobnik se nahaja na Breznici nad Prevaljami na poti proti Strojni. S pogledom na dva Koroška bisera, Peco in Uršljo goro.


 • 031 24 80 75
 • tatjana@obcuteknarave.si

Kontaktni obrazec


Certifikati

Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja: Evropa investira v podeželje

Prejemnik podpore iz Programa razvoja podeželja RS 2014–2020

Naziv aktivnosti:  Pomoč za zagon dejavnosti, namenjene razvoju majhnih kmetij (podukrep 6.3 ) .

Cilj:  Ohranjanje in razvoj majhnih kmetij, katerih kmetijska zemljišča pretežno ležijo na območjih z omejenimi možnostmi (OMD) za kmetijsko dejavnost,  izboljšanje konkurenčnosti, povečanje produktivnosti, izboljšanje potenciala za pridelavo, predelavo oziroma trženje kmetijskih proizvodov, izboljšanje ekonomske in okoljske učinkovitosti majhnih kmetij ter prispevanje k ohranjanju poseljenosti na podeželju, ohranjanju značilne kmetijske krajine, preprečevanju zaraščenosti in ohranjanju biotske raznovrstnosti.

Pričakovani rezultati: Z izvedenimi razvojnimi cilji (vzpostavitev dopolnilne dejavnosti, nakup mehanizacije, nakup IKT, menjava gum v hlevu  ) se bo ohranila kmetijska dejavnost na kmetiji.