Konopljino mazilo

NARAVNO KONOPLJINO MAZILO

Popolnoma naravni izdelki : Naravna mazila in deodoranti prijazni vaši koži in telesu. Dajejo občutek ugodja in dobrodejno vplivajo na kožo.

Konopljino mazilo je naravni izdelke namenjen negi zelo suhe in razdražene kože. Konopljino olje koži vrača občutek olajšanja, umiri reakcije na koži in spodbuja delovanje koži lastnega obrambnega mehanizma.

Odgovorna oseba / proizvajalec: Občutek narave

Sestavine:

kokosovo maslo, konopljino olje,  čebelji vosek,  naravno eterično olje nageljnovih žbic in E vitamin

Ingredients: Cannabis Sativa Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Cera Alba, Tocopheryl Acetate, Eugenia Caryophyllus Flower Oil, Eugenol, Isoeugenol

Vsebina:

50 ml

Uporaba / namen uporabe:

  • Izboljšuje obrambni mehanizem kože in spodbija delovanje funkcije kože.
  • Izboljšuje strukturo kože ter njeno sposobnost obnavljanja.
  • Hrani in varuje kožo.
  • Proti razpokani koži.
  • Za nego suhih mest na koži.
  • Nego obraza, ustnic,…
  • lahko negujemo tudi suhe lasne konice.

Mazilo se uporablja za zunanjo uporabo celega telesa. Na željeno mesto lahko mazilo nanesete večkrat na dan v tankem sloju in ga rahlo vtrete v kožo. 

Cena:

6 eur
Povpraševanje

Kmetija Hudobnik se nahaja na Breznici nad Prevaljami na poti proti Strojni. S pogledom na dva Koroška bisera, Peco in Uršljo goro.


  • 031 24 80 75
  • tatjana@obcuteknarave.si

Kontaktni obrazec


Certifikati

Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja: Evropa investira v podeželje

Prejemnik podpore iz Programa razvoja podeželja RS 2014–2020

Naziv aktivnosti:  Pomoč za zagon dejavnosti, namenjene razvoju majhnih kmetij (podukrep 6.3 ) .

Cilj:  Ohranjanje in razvoj majhnih kmetij, katerih kmetijska zemljišča pretežno ležijo na območjih z omejenimi možnostmi (OMD) za kmetijsko dejavnost,  izboljšanje konkurenčnosti, povečanje produktivnosti, izboljšanje potenciala za pridelavo, predelavo oziroma trženje kmetijskih proizvodov, izboljšanje ekonomske in okoljske učinkovitosti majhnih kmetij ter prispevanje k ohranjanju poseljenosti na podeželju, ohranjanju značilne kmetijske krajine, preprečevanju zaraščenosti in ohranjanju biotske raznovrstnosti.

Pričakovani rezultati: Z izvedenimi razvojnimi cilji (vzpostavitev dopolnilne dejavnosti, nakup mehanizacije, nakup IKT, menjava gum v hlevu  ) se bo ohranila kmetijska dejavnost na kmetiji.