Ognjičevo mazilo

NARAVNO OGNJIČEVO MAZILO

Popolnoma naravni izdelki : Naravna mazila in deodoranti prijazni vaši koži in telesu. Dajejo občutek ugodja in dobrodejno vplivajo na kožo.

Tradicionalno  ognjičevo mazilo je naravni izdelek namenjen za nogo suhe, razpokane, otrdele in občutljive kože. Ognjič daje koži svežino, jo mehča in gladi.

Odgovorna oseba / proizvajalec: Občutek narave

Sestavine:

ekstrakt ognjičevih cvetov  v hlad. stisk. olivnim oljem, kokosovo maslo, konopljino olje,  čebelji vosek,  naravno eterično olje sivke, E vitamin

Ingredients: Olea Europaea Fruit Oil, Cocos Nucifera Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Cera Alba, Calendula Oficinallis Flower Extract, Tocopheryl Acetate, Lavandula Angustifolia, Linalool, Geraniol, d-Limonene

Vsebina:

50 ml

Uporaba / namen uporabe:

  • Izboljšuje obrambni mehanizem kože in spodbija delovanje funkcije kože.
  • Izboljšuje strukturo kože ter njeno sposobnost obnavljanja.
  • Hrani in varuje kožo.
  • Blagodejno deluje na suho kožo.
  • Zmehča in neguje suho in hrapavo kožo.
  • Za nego suhih mest na koži.
  • Deluje blago antiseptično.

Mazilo se uporablja za zunanjo uporabo celega telesa. Na željeno mesto lahko mazilo nanesete večkrat na dan v tankem sloju in ga rahlo vtrete v kožo. 

Cena:

5 eur
Povpraševanje

Več iz te kategorije: « NARAVNI DEODORANT

Kmetija Hudobnik se nahaja na Breznici nad Prevaljami na poti proti Strojni. S pogledom na dva Koroška bisera, Peco in Uršljo goro.


  • 031 24 80 75
  • tatjana@obcuteknarave.si

Kontaktni obrazec


Certifikati

Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja: Evropa investira v podeželje

Prejemnik podpore iz Programa razvoja podeželja RS 2014–2020

Naziv aktivnosti:  Pomoč za zagon dejavnosti, namenjene razvoju majhnih kmetij (podukrep 6.3 ) .

Cilj:  Ohranjanje in razvoj majhnih kmetij, katerih kmetijska zemljišča pretežno ležijo na območjih z omejenimi možnostmi (OMD) za kmetijsko dejavnost,  izboljšanje konkurenčnosti, povečanje produktivnosti, izboljšanje potenciala za pridelavo, predelavo oziroma trženje kmetijskih proizvodov, izboljšanje ekonomske in okoljske učinkovitosti majhnih kmetij ter prispevanje k ohranjanju poseljenosti na podeželju, ohranjanju značilne kmetijske krajine, preprečevanju zaraščenosti in ohranjanju biotske raznovrstnosti.

Pričakovani rezultati: Z izvedenimi razvojnimi cilji (vzpostavitev dopolnilne dejavnosti, nakup mehanizacije, nakup IKT, menjava gum v hlevu  ) se bo ohranila kmetijska dejavnost na kmetiji.