Vzglavnik – manjši 30 x 55 cm

VZGLAVNIK – MANJŠI 30 X 55 CM

Zaživite vsak nov dan spočiti in polni energije. Naj bo noč dobro prespana, zato samo za vas naravni vzglavniki polnjeni z doma drobljenimi LUSKAMI OVSA ali PIRE (pirine luske vsebujejo kristale kremenčeve kisline, ki na kožo delujejo zdravilno kot glina) . Vsebina je zelo sipka, kar daje blazini možnost enkratnega atomskega prilagajanja glave vsakega posameznika.  Luske pa vam omogočijo nežno masažo in lajšajo bolečine.

Popolnoma naravnimi materiali prijetni za vaše telo.

Izdelki so ročno delo in imajo DUO certifikat SLO rokodelstva: 7062-03/11 – polnilo OVSENE LUSKE in 7699-03/13 – polnilo PIRINE LUSKE

Šiv v vzglavniku, daje ortopedski zgled in še popolnejšo obliko. Na spodnjem delu počiva vrat na zgornjem delu glava. Vzglavnik je primerna tudi za manjše otroke.

NUDI:

 • sipko in zračno polnilo,
 • anatomsko prileganje in mikro-masažo,
 • lajšanje bolečin v vratu in ramenih,
 • zaradi naravnih materialov in polnila se ne potite,
 • polnilo iz naravnih materialov ob uporabi ohranja telesno temperaturo,
 • zapiranje z zadrgo – omogoča izpraznitev blazine  in
 • naravni vzglavnik s kremenčevo kislino – pirine luske

Nagovor:

Vzglavnik je polnjen z ovsenimi ali pirinimi luskami, pridelanimi s spoštovanjem do matere narave, z veliko skrbjo, da Vam omogoči prijeten in popoln počitek na naraven način. Tako boste sprostil vaše telo in duha.

Vzdrževanje:

Sestavine:

 • blazina: 100% naravni bombaž (inlet) - zelo gosto tkana tkanina
 • polnilo: 100% luske domačega ovsa ali pire

Variacija #1:

Pirine luske

Cena:

20 eur

Variacija #2:

Ovsene luske

Cena:

20 eur
Povpraševanje

Kmetija Hudobnik se nahaja na Breznici nad Prevaljami na poti proti Strojni. S pogledom na dva Koroška bisera, Peco in Uršljo goro.


 • 031 24 80 75
 • tatjana@obcuteknarave.si

Kontaktni obrazec


Certifikati

Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja: Evropa investira v podeželje

Prejemnik podpore iz Programa razvoja podeželja RS 2014–2020

Naziv aktivnosti:  Pomoč za zagon dejavnosti, namenjene razvoju majhnih kmetij (podukrep 6.3 ) .

Cilj:  Ohranjanje in razvoj majhnih kmetij, katerih kmetijska zemljišča pretežno ležijo na območjih z omejenimi možnostmi (OMD) za kmetijsko dejavnost,  izboljšanje konkurenčnosti, povečanje produktivnosti, izboljšanje potenciala za pridelavo, predelavo oziroma trženje kmetijskih proizvodov, izboljšanje ekonomske in okoljske učinkovitosti majhnih kmetij ter prispevanje k ohranjanju poseljenosti na podeželju, ohranjanju značilne kmetijske krajine, preprečevanju zaraščenosti in ohranjanju biotske raznovrstnosti.

Pričakovani rezultati: Z izvedenimi razvojnimi cilji (vzpostavitev dopolnilne dejavnosti, nakup mehanizacije, nakup IKT, menjava gum v hlevu  ) se bo ohranila kmetijska dejavnost na kmetiji.