Zeliščna sol

Zeliščna sol

Zeliščna sol

Ročno nabrana in naravno posušena zelišča in dišavnice iz domačega vrta skupaj s soljo iz Sečoveljskih solin  bodo v vaših ustih zbudile fantazijo okusov.

Skrbno izbrana zelišča in sol so zmleta v pravi kombinaciji.

Nagovor:

Ročno nabrana in naravno posušena zelišča in dišavnice iz domačega vrta skupaj s soljo iz Sečoveljskih solin  bodo v vaših ustih zbudile fantazijo okusov. 

Sestavine:

PETERŠILJ, ZELENA(alergen), LUŠTREK, DROBNJAK, ČEMAŽ, CVETOVI OGNJIČA, META, MELISA, MORSKA SOL iz Sečoveljskih solin

Vsebina:

100 g

Uporaba / namen uporabe:

Vsestransko uporabna, poda se k mesu, zelenjavi, testeninam, stročnicam, solatam, enolončnicam, omakam in namazom. Njena uporaba je predvsem odvisna od osebnega okusa in kuharjeve drznosti.

Zaradi edinstvenih barv in arom se jo lahko uporabi tudi kot dekoracijo samega krožnika.

Cena:

4,5 eur
Povpraševanje

Kmetija Hudobnik se nahaja na Breznici nad Prevaljami na poti proti Strojni. S pogledom na dva Koroška bisera, Peco in Uršljo goro.


  • 031 24 80 75
  • tatjana@obcuteknarave.si

Kontaktni obrazec


Certifikati

Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja: Evropa investira v podeželje

Prejemnik podpore iz Programa razvoja podeželja RS 2014–2020

Naziv aktivnosti:  Pomoč za zagon dejavnosti, namenjene razvoju majhnih kmetij (podukrep 6.3 ) .

Cilj:  Ohranjanje in razvoj majhnih kmetij, katerih kmetijska zemljišča pretežno ležijo na območjih z omejenimi možnostmi (OMD) za kmetijsko dejavnost,  izboljšanje konkurenčnosti, povečanje produktivnosti, izboljšanje potenciala za pridelavo, predelavo oziroma trženje kmetijskih proizvodov, izboljšanje ekonomske in okoljske učinkovitosti majhnih kmetij ter prispevanje k ohranjanju poseljenosti na podeželju, ohranjanju značilne kmetijske krajine, preprečevanju zaraščenosti in ohranjanju biotske raznovrstnosti.

Pričakovani rezultati: Z izvedenimi razvojnimi cilji (vzpostavitev dopolnilne dejavnosti, nakup mehanizacije, nakup IKT, menjava gum v hlevu  ) se bo ohranila kmetijska dejavnost na kmetiji.