Blazinica mala 24 x 15 cm - seneni drobir

BLAZINICA MALA 24 X 15 CM - SENENI DROBIR

Že v času vaših prababic so določene zdravstvene tegobe lajšali na popolnoma naraven način. Dovolite si tudi vi občutiti del tega. Blazinice vam nudijo prijetno suho toploto z popolnoma naravnimi materiali prijetnimi za vaše telo.

Delujejo kot topli obkladek. Polnjene so z  ZRNI OVSA ali SENENIM DROBORJEM. Namenjene so  pogrevanju vseh delov telesa, kjer je to ob morebitnih težavah potrebno.

Izdelki so ročno delo in imajo DUO certifikat SLO rokodelstva: 7062-03/11 – polnilo OVES in 7093-04/11 – polnilo SENENI DROBIR

Omogoča vam pogrevanje določenih delov telesa, kjer je to ob morebitnih težavah potrebno:

  • blaži krče in bolečine v trebuhu,
  • pomaga pri sklepnem revmatizmu in oteklih kolenih,
  • lajšajo bolečine v hrbtenici, mrzlico, gripo, prehladna obolenja in vnetja sečil,
  • naravna suha toplota prijetno lajša tudi prehladna obolenja,
  • učinek blagodejnosti pa se še poveča ob sočasni uporabi kapljice izbranega eteričnega olja ali kreme. (Opomba: eterična olja ne dajemo direktno na kožo, saj je njihova koncentracija zelo močna, zato kapnemo na blazinico ali kakšno dodatno krpico)

Nagovor:

Blazinica je polnjena s senenim drobirjem, pridelanim ročno s spoštovanjem do matere narave, z veliko skrbjo, vero in dobro voljo da Vam na čim bolj naraven način pomagajo lajšati težave. 

Sestavine:

  • blazina: 100% naravni bombaž (inlet) - zelo gosto tkana tkanina
  • polnilo:  100% domači seneni drobir

Opozorilo:

Pri uporabi katerega koli drobirja je lahko vmes rastlina, ki bi lahko povzročila alergično reakcijo.

Uporaba / namen uporabe:

Blazinico pogrejte naravno na radiatorju ali v pečici na cca 70°C ali v mikrovalovni pečici za približno 30-40 sek. Pri uporabi pazite le da blazinica ni pretopla.

Cena:

9 eur
Povpraševanje

Kmetija Hudobnik se nahaja na Breznici nad Prevaljami na poti proti Strojni. S pogledom na dva Koroška bisera, Peco in Uršljo goro.


  • 031 24 80 75
  • tatjana@obcuteknarave.si

Kontaktni obrazec


Certifikati

Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja: Evropa investira v podeželje

Prejemnik podpore iz Programa razvoja podeželja RS 2014–2020

Naziv aktivnosti:  Pomoč za zagon dejavnosti, namenjene razvoju majhnih kmetij (podukrep 6.3 ) .

Cilj:  Ohranjanje in razvoj majhnih kmetij, katerih kmetijska zemljišča pretežno ležijo na območjih z omejenimi možnostmi (OMD) za kmetijsko dejavnost,  izboljšanje konkurenčnosti, povečanje produktivnosti, izboljšanje potenciala za pridelavo, predelavo oziroma trženje kmetijskih proizvodov, izboljšanje ekonomske in okoljske učinkovitosti majhnih kmetij ter prispevanje k ohranjanju poseljenosti na podeželju, ohranjanju značilne kmetijske krajine, preprečevanju zaraščenosti in ohranjanju biotske raznovrstnosti.

Pričakovani rezultati: Z izvedenimi razvojnimi cilji (vzpostavitev dopolnilne dejavnosti, nakup mehanizacije, nakup IKT, menjava gum v hlevu  ) se bo ohranila kmetijska dejavnost na kmetiji.