Blazinica medvedek 24 x 15 cm

BLAZINICA MEDVEDEK 24 X 15 CM

Že v času vaših prababic so določene zdravstvene tegobe lajšali na popolnoma naraven način. Dovolite si tudi vi občutiti del tega. Blazinice vam nudijo prijetno suho toploto z popolnoma naravnimi materiali prijetnimi za vaše telo.

Delujejo kot topli obkladek. Polnjene so z  ZRNI OVSA ali SENENIM DROBORJEM. Namenjene so  pogrevanju vseh delov telesa, kjer je to ob morebitnih težavah potrebno.

Izdelki so ročno delo in imajo DUO certifikat SLO rokodelstva: 7062-03/11 – polnilo OVES in 7093-04/11 – polnilo SENENI DROBIR

Primerna predvsem za otroke.

Namenjena je pogrevanju vseh delov telesa, kjer je to ob morebitnih težavah potrebno:

 • prsni koš ob prehladih
 • bolečine v trebuhu,ušesih,...
 • sinusov, ko imajo težave ob prehladih,
 • ovsena zrna izvrstno akumulirajo toploto in sprostijo svoje eterično olje, ki blagodejno delujejo na telo,
 • naravna suha toplota prijetno lajša tudi prehladna obolenja,
 • učinek blagodejnosti pa se še poveča ob sočasni uporabi kapljice izbranega eteričnega olja ali kreme. (Opomba: pazite pri uporabi eteričnih olj pri najmlajših, koncentracija le teh je zelo visoka. Eterična olja ne dajemo direktno na kožo, saj je njihova koncentracija zelo močna, zato kapnemo na blazinico ali kakšno dodatno krpico),
 • kot ninica, ki jo otroku pred spanjem pogrejete.

Nagovor:

Medvedek je polnjen z zrni ovsa pridelanim s spoštovanjem do matere narave, z veliko skrbjo, vero in dobro voljo, da vašim najmlajšim, na čim bolj naraven način pomaga lajšati  prehladna obolenja. 

Sestavine:

 • blazina: 100% naravni bombaž (inlet) - zelo gosto tkana tkanina
 • polnilo:  100% domača zrna ovsa

Uporaba / namen uporabe:

Medvedka pogrejte naravno na radiatorju ali v pečici na cca 70°C ali v mikrovalovni pečici za približno 30-40 sek. Pri uporabi pazite le da blazinica ni pretopla.

Blazine so za večkratno uporabo (pazite le, da ne pride v stik z vlago).

Namig: Če blazinico zavijete v krpo ali plenico bo še dalj časa zadržala potrebno toploto.

Cena:

10 eur
Povpraševanje

Kmetija Hudobnik se nahaja na Breznici nad Prevaljami na poti proti Strojni. S pogledom na dva Koroška bisera, Peco in Uršljo goro.


 • 031 24 80 75
 • tatjana@obcuteknarave.si

Kontaktni obrazec


Certifikati

Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja: Evropa investira v podeželje

Prejemnik podpore iz Programa razvoja podeželja RS 2014–2020

Naziv aktivnosti:  Pomoč za zagon dejavnosti, namenjene razvoju majhnih kmetij (podukrep 6.3 ) .

Cilj:  Ohranjanje in razvoj majhnih kmetij, katerih kmetijska zemljišča pretežno ležijo na območjih z omejenimi možnostmi (OMD) za kmetijsko dejavnost,  izboljšanje konkurenčnosti, povečanje produktivnosti, izboljšanje potenciala za pridelavo, predelavo oziroma trženje kmetijskih proizvodov, izboljšanje ekonomske in okoljske učinkovitosti majhnih kmetij ter prispevanje k ohranjanju poseljenosti na podeželju, ohranjanju značilne kmetijske krajine, preprečevanju zaraščenosti in ohranjanju biotske raznovrstnosti.

Pričakovani rezultati: Z izvedenimi razvojnimi cilji (vzpostavitev dopolnilne dejavnosti, nakup mehanizacije, nakup IKT, menjava gum v hlevu  ) se bo ohranila kmetijska dejavnost na kmetiji.