Blazinica za oporo zapestja

BLAZINICA ZA OPORO ZAPESTJA

Že v času vaših prababic so določene zdravstvene tegobe lajšali na popolnoma naraven način. Dovolite si tudi vi občutiti del tega. Blazinice vam nudijo prijetno suho toploto z popolnoma naravnimi materiali prijetnimi za vaše telo.

Delujejo kot topli obkladek. Polnjene so z  ZRNI OVSA ali SENENIM DROBORJEM. Namenjene so  pogrevanju vseh delov telesa, kjer je to ob morebitnih težavah potrebno.

Izdelki so ročno delo in imajo DUO certifikat SLO rokodelstva: 7062-03/11 – polnilo OVES in 7093-04/11 – polnilo SENENI DROBIR

Naravni materiali in ovsena zrna, dajejo vašim utrujenim zapestjem nove energije za nadaljevanje vašega dela.

Blazinica, kot opora oz. počivalo za zapestje omogoča:

  • Zrna ovsa zaradi prožnosti zagotavljajo ergonomsko obliko postavitve zapestja, ki zmanjšuje bolečine in neudobje,
  • podpira obremenjene točke in blaži napetost v zapestju,
  • naravno in zdravo gibanje, ki sprošča pritisk na mediani živec,
  •  nežno masažo zapestja.

Nagovor:

Blazinica je narejena ročno, polnjena z zrni ovsa pridelanimi s spoštovanjem do matere narave, z veliko skrbjo, vero in dobro voljo, da Vam bo na čim bolj naraven način olajšala morebitne težave vašega zapestja.

Sestavine:

  • blazinica: 90%  bombaž 10% elastana
  • polnilo:  100% domača zrna ovsa

Cena:

6 eur
Povpraševanje

Kmetija Hudobnik se nahaja na Breznici nad Prevaljami na poti proti Strojni. S pogledom na dva Koroška bisera, Peco in Uršljo goro.


  • 031 24 80 75
  • tatjana@obcuteknarave.si

Kontaktni obrazec


Certifikati

Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja: Evropa investira v podeželje

Prejemnik podpore iz Programa razvoja podeželja RS 2014–2020

Naziv aktivnosti:  Pomoč za zagon dejavnosti, namenjene razvoju majhnih kmetij (podukrep 6.3 ) .

Cilj:  Ohranjanje in razvoj majhnih kmetij, katerih kmetijska zemljišča pretežno ležijo na območjih z omejenimi možnostmi (OMD) za kmetijsko dejavnost,  izboljšanje konkurenčnosti, povečanje produktivnosti, izboljšanje potenciala za pridelavo, predelavo oziroma trženje kmetijskih proizvodov, izboljšanje ekonomske in okoljske učinkovitosti majhnih kmetij ter prispevanje k ohranjanju poseljenosti na podeželju, ohranjanju značilne kmetijske krajine, preprečevanju zaraščenosti in ohranjanju biotske raznovrstnosti.

Pričakovani rezultati: Z izvedenimi razvojnimi cilji (vzpostavitev dopolnilne dejavnosti, nakup mehanizacije, nakup IKT, menjava gum v hlevu  ) se bo ohranila kmetijska dejavnost na kmetiji.